Wat is P.S. Food & Lifestyle.jpg

PS. food & lifestyle programa

Een gezond eetpatroon

Wij zijn er van overtuigd dat een verantwoord voedingspatroon één van de belangrijkste voorwaarden voor een gezonde levensstijl is.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je soms door de bomen het bos even niet meer ziet, leggen we je graag uit hoe een gezond eetpatroon er uit ziet. Waarbij je niet minder hoeft te eten, maar ánders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten. Een gezond en normaal eetpatroon, met ongeveer zes eetmomenten op een dag. Je gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en brood), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Om zo de basis te leggen voor een gezond eetpatroon, voor altijd.

Jouw persoonlijke coach

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden?

Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig. Die je bij de hand neemt, die je uitleg geeft en kennis bij brengt, die je wekelijks motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt. Wij bieden dit voor je. Ook krijg je nog een jaar lang na begeleiding, zodat je stap voor stap leert om in balans te blijven.

Samen met ons als coach naar een blijvend resultaat. Samen gaan we aan de slag!

De voordelen van P.S food & lifestyle


Een voorwaarde voor succes:

we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in uw dagelijkse leven.

Het programma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht.

Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment. Bij deze fase breek je je vetreserves aan, waardoor je afvalt op plaatsen waar je het graag afziet.

Via de overgangsfase...

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de P.S food & lifestyle producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven...

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je als coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van P.S Food & Lifestyle.

De producten van P.S food & lifestyle:

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij P.S stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het P.S assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat P.S de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Het P.S assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

We weten allemaal dat je pas echt blijvend resultaat verkrijgt als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door de P.S voedingscoach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden. Stel jezelf doelen die je ook vol kunt houden. Kies daarom een vorm van beweging die bij jou past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al hartstikke goed bezig. Kijk eventueel ook bij onze behandelingen met het spierstimulatieapparaat of de TFM cabine.

PS. Food & Lifestyle kosten:

De kosten zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. Als je wilt starten of meer informatie wenst, krijg je een gratis intake die ongeveer een uur in beslag neemt. We overleggen dan samen welk streefgewicht je wilt bereiken.

De P.S kosten zijn per maaltijd of eetmoment ca. € 2,50. Heb je circa 5 producten per dag nodig dan ben je € 12,50 per dag en tussen de € 80,- en € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Als je direct goed van start wilt gaan, adviseer ik je te starten met het P.S food & lifestyle starterspakket. Deze kost € 159,00 en bevat maaltijden voor 8-10 dagen, een kookboek, vitaminen en mineralen en een shakebeker. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus vanaf trekken. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierbij inbegrepen. In de volgende fasen bouwen we het aantal P.S producten af. Uiteindelijk ga je weer over naar normale voeding. Ik begeleid je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

Het is mogelijk om bij ons elk gewenst moment te komen wegen.

€ 2,50 per eetmoment
€ 12,50 per dag
€ 80,00 a € 90,00 per week
Startpakket € 159,00

PS. food&lIfestyle_LOGO_.png

 

 

Aanvullende privacyverklaring:

Maakt u gebruik van de PS. app? Heeft u PS food & lifestyle toestemming gegeven om bepaalde persoonsgegevens te mogen verwerken? Dan zijn wij beiden voor de verwerking van die persoonsgegeven gezamenlijk verwerkingsverantwoordelijk. Wij hebben hier met PS. food & lifestyle nadere afspraken over gemaakt, zodat de bescherming van uw persoonsgegevens is gewaarborgd. Dit zijn de belangrijkste afspraken:

- Voor het doen van een beroep op uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens, kunt u zowel tot ons als tot PS. food & lifestyle wenden. Over het algemeen zal PS. food & lifestyle degene zijn die uw verzoek in behandeling zal nemen, tenzij u ons vraagt om uw gegevens te corrigeren of aan aan te vullen. in dat geval zullen wij dit veelal zelf doen. 

- PS. food & lifestyle en het PS. food & lifestyle center houden de persoonsgegevens geheim, tenzij dit op basis van een wettelijke verplichting niet mogelijk is. 

- In het geval dat er sprake is van een datalek of een vermoeden van een datalek, stellen PS. food & lifestyleen het PS. food & lifestyle center elkaar hiervan op de hoogte binnen 24 uur na ontdekking van het datalek en houden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom het datalek.

- Indien wij u of de toezichthouder (Autoriteit Persoonsgegevens) naar aanleiding van een datalek willen of moeten informeren dan zal diegene die het datalek heeft veroorzaakt dat normaal gesproken verzorgen.

- Beide partijen zullen zich inspannen om passende technische maatregelen nemen met betrekking tot de beveiliging van persoonsgegevens.