IMG-20181023-WA0010.jpgPermanente make-up 


Kalinka bezoekt onze salon op: 12 juni 2024

 

Ik ben Kalinka Verhoeven

Kalinka Verhoeven heeft van haar passie haar beroep gemaakt. 
In 1991 heeft zij de internationale opleiding schoonheidsverzorging met groot succes afgerond. 
Zij is werkzaam als huidspecialiste.

Nog steeds werk ik met veel passie liefde en plezier. Door regelmatig cursussen en bijscholing te volgen blijf ik up-to-date wat betreft huid- en cosmeticakennis en ontwikkelingen op het gebied van behandelingen. Ik vind het erg belangrijk om echt resultaat te boeken en werkelijk huidverbeterend te werken.

Wij bieden behandelingen aan van hoge kwaliteit door gebruik te maken van dermatologische en wetenschappelijke kennis bij de keuze van de ingrediënten. Deze worden optimaal afgestemd op de huid voor een doeltreffend effect.

Micro-pigmentatie is sinds 1995 een van haar specialisaties. Hierbij worden er op natuurlijke wijze accenten aangebracht op de juiste plaats en naar eigen wens wordt de kleur en de vorm bepaald. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een perfecte make-up (wenkbrauwen, eyeliners, lippen).

Als PMU (permanent Make Up) specialist bied ik de mogelijkheid om subtiel te corrigeren waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Permanent make up is een revolutionaire pigmentatie methode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de eerste laag van de huid worden aangebracht.

Dit geeft meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging PMU kan ook om praktische redenen de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer u allergie voor cosmetica heeft, gevoelige ogen, een visuele handicap of trillende handen heeft.

Kalinka beheert alle soorten technieken van PMU, een greep uit haar aanbod leest u hieronder:

Medische pigmentatie

Tepelhof pigmentatie wordt vaak toegepast na een borstamputatie of een borstcorrectie. Deze ingreep is medisch gezien vaak noodzakelijk maar hierdoor kan de tepel wel weggehaald zijn, en hierdoor kan u zich onzeker voelen. Met tepelhofpigmentatie haal ik die onzekerheid bij u weg doordat ik de tepel volledig reconstrueer dmv micro pigmentatie. Het resultaat zal zeer natuurlijk ogen door de drie dimensionale effecten die ik toepas. Bij deze behandeling neem ik ruim de tijd voor een intake-gesprek. Allereerst overleggen we samen wat u van de behandeling verwacht en hoe ik in uw wensen kan voorzien. Tijdens de behandeling ligt u comfortabel in een prettige en rustige behandelruimte. Op deze manier help ik u graag om een moeilijke periode op een positieve manier af te sluiten.

Schermafbeelding 2020-10-29 om 09.41.13.png

 

Microblading – Hand made realistische wenkbrauwen!

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanent make-up voor de wenkbrauwen. Dit gebeurt handmatig, dus zonder apparaat waardoor getekende haartjes flinterdun zijn en ook zo subtiel blijven. Met een blade (mesje) worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee in de opperhuid. De vorm van de wenkbrauwen wordt eerst uitgemeten en getekend. Volume en ronding wordt aangepast  aan je wensen en de vorm van je gezicht. Voor de kleurbepaling zal worden gekeken naar de huid- en haar tint.
Als je tevreden bent en akkoord met het getekende model gaat de behandeling pas beginnen. Met deze techniek heb je altijd mooie natuurlijk gevormde wenkbrauwen.

Voor meer informatie omtrent permanente make-up kunt u contact met ons opnemen.

Ook hairstroke, ombre, shadow en powder brows horen onder de technieken die Kalinka beheert. 

Schermafbeelding 2020-10-29 om 09.41.29.png

 

 

 

 

 

InShot_20200610_154016934.jpg