Wimperextensions

Wij zijn trots op onze nieuwe specialisatie, wimperextensions. Met deze techniek kunnen wij elke vrouw laten stralen zoals zij nog nooit eerder heeft ervaren. Na het aanbrengen van de wimperverlenging is elke keer weer een prachtig eindresultaat. Wimperextensions zijn (nep) wimperhaartjes die aan de eigen wimpers worden bevestigd met een speciale lijm. Dit noemt men de one-by-one methode.

De lijm verstikt niet de eigen wimpers, uw wimpers groeien gewoon door en breken niet af. De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging) waardoor er een prachtige celeberty-look ontstaat, sterren zoals Kim Kardashian en Beyonce dragen wimperextensions.

Het is net alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara en alle haartjes zijn gescheiden van elkaar. Deze techniek zorgt ervoor dat uw wimpers op basis van uw wensen kan creëren, zo lang en dik als u wilt, dream eyelashes zoals uit de film, de perfecte wimper voor een mooie oogopslag.

De wimperstyliste zal met u in overleg een mooie wimperlook samen stellen, u zult stralend de deur uit gaan.

Leuk voor een speciale gelegenheid zoals trouwerij of een feest.  

Of wilt u altijd de show stelen met de met de mooiste wimpers? Dan kunt u ervoor kiezen de wimpers regelmatig te laten bij vullen voor een prachtige dagelijkse wimper look. Tussen de 3 en 6 weken vallen je eigen natuurlijke haartjes uit, inclusief de bevestigde wimperextension. Wij raden aan elke twee weken een refill behandeling te nemen voor het mooiste en volste resultaat.

Nieuwe set wimperextensions ca. 90 min. € 75,95
Bijvullen Na 1 week € 20,00
Bijvullen Na 2 weken € 30,00
Bijvullen Na 3 weken € 40,00
Bijvullen Na 4 weken € 50,00
Na 5 weken word er een nieuwe set berekend.

Een foto van de situatie voor, en na het plaatsen van de wimperextensions

wimperex. Monica 1.jpg    wimperex. Monica 2.jpg