TFM warmtecabine

U kunt bij Beauty & Lifestyle gebruik maken van de TFM-methode; de thermo fysische methode. Dit is een cabine waar je sportoefeningen in uitvoert en de cabine wordt 38 graden. Het sporten is voor de algehele vetverbranding en spierversteviging.

Hoe gaat het te werk? 

Deze cabines worden verwarmd tot 38 graden en stimuleren uw doorbloeding, vetverbranding en voorkomen spierpijn. U sport uitsluitend op afspraak, zodat u goed gestimuleerd wordt in de regelmaat van uw sportpatroon. De oefeningen worden afgestemd op uw lichaam en op de plaatsen waar u graag wilt afslanken. Door de vele mogelijkheden is de cabine ook zeer geschikt wanneer u last heeft van bepaalde blessures.

De trainingen worden intensief begeleidt. Wij letten op uw houding, spieraanspanningen en of u de oefeningen juist uitvoert. Het gehele proces wordt ook ondersteund met eventueel een wekelijkse weging en of voedingsbegeleiding door middel van PowerSlim.

Juist omdat het sporten in de warmte-cabine maar een half uur duurt, dit staat gelijk aan 1,5 uur fitnesstraining, is dit voor veel mensen de uitkomst en kunt u toch op gewicht blijven. Wanneer u 1x per week in deze cabine sport, kan dit al volstaan om uw gewicht te onderhouden. U maakt dan namelijk ook gebruik van alle begeleidingen, zodat u continu bewust en gezond met uw lichaam bezig bent.

Kosten TFM?