Hoe werkt PowerSlim en wat houd het in? 

PowerSlim betekent niet minder eten, maar anders eten! 

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. zij gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder mijn langdurige persoonlijke begeleiding.

Een voorwaarde voor succes:

we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in uw dagelijkse leven.

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Van afvallen…

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment. Bij deze fase breek je je vetreserves aan, waardoor je afvalt op plaatsen waar je het graag afziet. 

Via de overgangsfase…

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je als coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim

De producten van PowerSlim:

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Lichaamsbeweging:

We weten allemaal dat je pas echt blijvend resultaat verkrijgt als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door de PowerSlim voedingscoach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.Stel jezelf doelen die je ook vol kunt houden. Kies daarom een vorm van beweging die bij jou past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al hartstikke goed bezig. Kijk eventueel ook bij onze behandelingen met het spierstimulatieapparaat of de TFM cabine. 

PowerSlim kosten:

De kosten zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. Als je wilt starten of meer informatie wenst, krijg je een gratis intake die ongeveer een uur in beslag neemt. We overleggen dan samen welk streefgewicht je wilt bereiken.

De Power Slim kosten zijn per maaltijd of eetmoment ca. € 2,50. Heb je circa 5 producten per dag nodig dan ben je € 12,50 per dag en tussen de € 80,- en € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Als je direct goed van start wilt gaan, adviseer ik je te starten met het PowerSlim starterspakket. Deze kost € 159,00 en bevat maaltijden voor 8-10 dagen, een kookboek, vitaminen en mineralen en een shakebeker. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus vanaf trekken. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierbij inbegrepen. In de volgende fasen bouwen we het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je weer over naar normale voeding. Ik begeleid je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

Het is mogelijk om bij ons elk gewenst moment te komen wegen. 

€ 2,50 per eetmoment
€ 12,50 per dag
€ 80,00 a € 90,00 per week
Startpakket € 159,00

PowerSlim_Logo_WhiteOnblue.jpg