Massages

Wellness en massage voor het lichaam, o.a.... Hotstone!

Een heerlijke ontspanningsmassage doormiddel van de handen en warme stenen. De warmte afkomstig van de stenen dringen dieper door in de spieren en geeft hierdoor een diep ontspannende werking. De warmte en massage zorgen ervoor dat de gespannen spieren door bijvoorbeeld stress weer los komen waardoor de pijn en kramp zal worden weggenomen.

Bovendien zorgt de warmte ervoor dat het bloed beter circuleert in het lichaam en meer voedingsstoffen voor individuele cellen levert en het lymfevatenstelsel stimuleert in het vervoer van afvalstoffen.

Rug-nek-schoudermassage ca. 25 min. € 29,95
Lichaamsmassage ca. 55 min. € 56,95
Hotstonemassage ca. 25 min. € 30,95
Hotstonemassage ca. 45 min. € 44,95
Extra bij te boeken bij de wellness en massages:
  • Rugscrub
  • Rugpakking 
  € 11,95
€ 15,95

Voetreflex

Geeft u voeten de verzorging die ze nodig hebben.

Uw voeten vormen letterlijk het fundament voor uw evenwicht. Vaak worden zij echter vergeten. Ze zitten opgesloten in schoenen en krijgen doorgaans weinig aandacht. Maar ook de dragers van uw lichaam verdienen aandacht. Denk bijvoorbeeld aan een pedicure behandeling, misschien wel met een heerlijke voetscrub.

Het zenuwstelsel van de voeten is heel fijn vertakt en staat in verbinding met de rest van het lichaam. Door middel van een ontspannende voetreflexmassage kunt u bepaalde energieverbindingen, andere lichaamsdelen, organen en klieren in hun functie beinvloeden en weer in evenwicht brengen.

Doel van een voetreflexmassage kan zijn gelegen in het voorkomen van klachten of symptonen van het lichamelijke of geestelijke/emotionele aard. Massage kan echter ook op andere aspecten van het welzijn gericht zijn. Daarbij kan men bijvoorbeeld denken aan rust en ontspanning, maar zeker ook aan verwenning en genieten. Voeten zijn vaak de meest belastende lichaamsdelen. Ze dragen de hele dag uw gewicht en hoe langer u loopt of staat, hoe vermoeider ze worden. Zo nu en dan een heerlijke voetreflexmassage is daarom puur genot.

Voetreflex ca. 60 min. € 39,00
Het masseren van reflexpunten in de voet.